Știri și noutăți
O nouă gamă de ingrediente pentru înghețata artizanală, dezvoltată de Expertarom, sub brandul Cremolinea.
Între 14 și 16 martie 2024 a avut loc cea de-a XV-a ediție a expoziției internaționale GastroPan în Brașov, găzduită de complexul Lux Divina. Acest eveniment a reunit, atât oferta, cât și cererea din domeniul industriei alimentare, aducând împreună furnizorii și clienții și oferind o platformă pentru prezentări detaliate ale produselor, tehnologiilor și serviciilor specializate.
Ultimele Articole de specialitate
În sfera plină de provocări a industriei HoReCa din România, o strategie vitală se distinge ca fiind sursa ascunsă a succesului remarcabil: pregătirea specializată a personalului în cunoștințe profunde despre produse, servicii și tactici de vânzare. Într-un peisaj competitiv în continuă schimbare, investiția în dezvoltarea abilităților personalului de vânzări nu mai este doar un avantaj, ci un imperativ pentru atingerea unui suc ces durabil.
În fața provocărilor complexe din industria patiseriei și brutăriei, Freya Cloud este suportul ideal pentru tine și pentru angajați. Te ajută să controlezi mai bine afacerea, să gestionezi eficient fluxul de lucru, vânzările și încasările, și nu în ultimul rând, te ajută să ai timp să livrezi produse și servicii adaptate cerințelor din piață.
La sugestia domnului Dumitru Burtea, Președinte de Onoare și Membru Fondator ANBCT (Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism) România și membru de onoare ad-vitam WACS (World Association of Chefs Societies), cu o experiență profesională de peste cinci decenii, se vor prezenta diferite concepte și modalități de aranjare ale preparatelor pe farfurii.
Ultimele Comunicate de presă
Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre DAEA, va participa joi, 29 septembrie 2022, începând cu ora 10:00, la un eveniment de gastronomie sustenabilă, dedicat celebrării Zilei Internaționale de Conștientizare Asupra Risipei și Deșeurilor Alimentare.