Peste 1500 de turiști și sași întorși acasă au participat duminică la Săptămâna Haferland, în ziua dedicată satului Criț, iar, pe tot parcursul festivalului, numărul acestora se ridică la 5500. Cel mai mare eveniment cultural dedicat promovării ...
Într-un interviu pentru Gândul, Ministrul Turismului Mircea Dobre a vorbit despre faptul că vrea să introducă un sistem electronic de înregistrare a turiştilor care să elimine "completatul fişelor" în momentul în care un turist ajunge la recepţia ...
Citiți aici prima parte a articolului. 2. ÎNMÂNAREA BONULUI FISCAL CLIENTULUI Odată emise bonurile fiscale, operatorul economic are obligația de a le înmâna clienților. La solicitarea lor, operatorii economici vor elibera clienților şi ...
A doua săptămână din Tabăra Meseriașilor s-a încheiat pentru 60 de elevi din Buzău care visează să devină bucătari și ospătari. Proiectul final al elevilor a constat în organizarea unei cine festive la Castelul Bran, în Casa de Ceai a Reginei Maria, ...
Institutul Național de Statistică anunță o creștere de 13% pentru înnoptările turiștilor în structurile de primire turistică, în luna iunie 2017.  Comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, atât sosirile cât și înnoptările în structurile ...
București, 7 august 2017 - Peste două zile se dă startul unuia dintre cele mai mari festivaluri dedicate promovării culturii săsești din Transilvania, Săptămâna Haferland, eveniment la care sunt așteptați peste 5000 de turiști, în perioada 9-14 ...

Hide Main content block

Emiterea bonului fiscal - diferențele de bani în aparatele d…

Ultimele ştiri

Citiți aici prima parte a articolului. 2. ÎNMÂNAREA BONULUI FISCAL CLIENTULUI Odată emise bonurile fiscale, operatorul economic are obligația de a le înmâna clienților. La solicitarea lor, operatorii economici vor elibera clienților...

Citeşte mai departe

Emiterea bonului fiscal - diferențele de bani în aparatele d…

Ultimele ştiri

  Operatorii economici care încasează, integral sau parţial, cu numerar sau prin utilizarea cardurilor de credit/debit sau a substitutelor de numerar contravaloarea bunurilor livrate cu amănuntul, precum şi a prestărilor de...

Citeşte mai departe

Jakob Hausmann – ”desăvârșirea gustului nu se termină niciod…

Ultimele ştiri

Am avut plăcerea de a-l întâlni pe Chef Jakob Hausmann la ultima ediție a expoziției GastroPan unde, împreună cu unul dintre partenerii săi, a susținut show-uri culinare pentru publicul prezent...

Citeşte mai departe

Până la 85 de milioane de euro vor fi disponibile IMM-urilor…

Ultimele ştiri

Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (”MDRAPFE”) a semnat cu Fondul European de Investiţii (”FEI”) un acord de finanţare privind lansarea de noi fonduri de investiţii de capital...

Citeşte mai departe

La Cluj se vinde bere ”to go”

Ultimele ştiri

Un tânăr din republica Moldova a decis deschiderea unui altfel de magazin dedicat berii, în Cluj-Napoca. Mai exact, este vorba despre o vânzare ”to go” a peste 150 de sortimente...

Citeşte mai departe

Curs de deserturi de bucătărie, 6-7 septembrie 2017

Ultimele ştiri

  În urma succesului primei ediții ale cursului Deserturi de bucătărie, acest modul va fi organizat din nou în perioada 6-7 septembrie 2017, la Odorheiu Secuiesc. Participanţii acestui modul vor pregăti deserturi de...

Citeşte mai departe
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…