Airbnb a devenit rapid unul dintre cele mai populare servicii de găsit cazare atunci când mergi în vacanţă. Din ce în ce mai multă lume preferă serviciul ”on demand” în detrimentul celor tradiţionale, iar procesarea mult mai rapidă a plăţii ...
Începând cu toamna anului 2015, pentru a vă bucura de bucătăria italiană nu mai trebuie să călătoriți tocmai până în peninsulă. Este suficient să ajungeți la Timișoara și să treceți pragul La Mia Cucina Da Massimo. Veți putea savura acolo, într-o ...
  La data de 4 august 2017, Guvernul României a adoptat Ordonanța de Urgență nr. 53/2017, pentru modificarea și completarea Codului Muncii, prin care legiuitorul vizează combaterea fenomenului muncii nedeclarate. Vom prezenta în continuare ...
Băuturile calde oferă numeroase posibilități care merită exploatate. Acum, fiind sezonul lor, a sosit timpul să punem un accent deosebit pe aceste posibilități, pentru a le dezvolta, a le experimenta și a le introduce în meniul unității.   ...
În munţii Carpaţi, reînvie în fiecare an palatul de cleştar al României, Hotelul de Gheaţă. Într-un cadru de poveste, sute de oaspeţi trec pragul şi regăsesc la înălţimi culminante, liniştea de deasupra lumii. Lăsaţi-vă purtaţi de magia albă a ...
Și pentru că într-adevăr anul 2017 a fost unul de succes, începem acest articol cu mulţumiri. În primul rând mulţumim formatorilor noștri că au fost alături de noi, au lucrat cu spor şi suflet şi au instruit sute de bucătari, cofetari și brutari, ...

Hide Main content block

Ediția aniversară a expoziției GastroPan, 19-22 aprilie 2018

Ultimele ştiri

Cel mai important eveniment al anului pentru sectoarele de panificație, cofetărie și HoReCa – expoziția internațională GastroPan – va avea loc la Târgu Mureș, în perioada...

Citeşte mai departe

Risto&Pub, Târgu Mureş

Ultimele ştiri

 La recomandarea unor vechi parteneri de afaceri, m-am oprit într-o zi caniculară de vară în Târgu Mureș la Risto&Pub. Totuși, pe proprietarul afacerii aveam să îl întâlnesc la Taverna Diavolului...

Citeşte mai departe

Ghid național de bune practici pentru siguranța alimentelor …

Ultimele ştiri

Controlul contaminării microbiene încrucişate O mare parte din materiile prime utilizate în producţia culinară (carnea de vită sau porc, carnea de pasăre, ouăle, peştele, crustaceele etc.) sunt frecvent purtătoare de microorganisme...

Citeşte mai departe

Intoleranţa alimentară nu înseamnă renunţarea la plăcerile c…

Ultimele ştiri

Tot mai multe persoane se confruntă cu intoleranţă alimentară. Gyurka Tünde şi Tédi Szilárd sunt doi tineri, specialiști din Ungaria, care au avut ideea de a veni în întâmpinarea...

Citeşte mai departe

Ragu de viţel în aluat de foietaj

Ultimele ştiri

Tocană transformată… sau reinventată? Cum se poate perfecţiona o tocăniţă de viţel care a câştigat deja gusturile clienţilor? Ca o soluţie la această provocare, vă prezentăm un preparat care se va diferenţia...

Citeşte mai departe

Concursurile GastroPan: bucătarii români sunt invitați și în…

Ultimele ştiri

Concursurile GastroPan îi vor recompensa şi în acest an pe cei mai talentaţi bucătari, cofetari și brutari. Aceştia se vor întrece la 9 categorii de concurs grupate în 3 secţiuni...

Citeşte mai departe
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…