Materii prime: • File de șalău românesc 1,600 kg• Pătrunjel proaspăt• Tarhon 1 legătură• Măghiran 5g• Cimbru verde 3g• Busuioc verde 2 fire• Rozmarin verde 2 fire• Lămâie 2 buc• Foi de alge marine 1 pachet• Andive 4 bucăți• Microsalată 1 pungă• ...
Actul final al celei de-a noua ediții a competiției de gătit deschisă bucătarilor profesioniști, „Arena Bucătarilor”, va avea loc la București, pe 18 noiembrie 2017. Finala propriu-zisă se va desfășura în pavilionul Selgros din cadrul târgului ...
Melasa reprezinta un lichid vascos, negru, care este produs in urma proceselor de rafinare a trestiei si sfeclei de zahar. In acest moment, melasa reprezinta o materie prima folosita foarte mult in industria alimentara si cea a furajelor pentru ...
Fidelizarea clienţilor este un obiectiv de bază al oricărui manager de restaurant sau bar. O statistică publicată într-un articol QSR Magazine intitulat „Goana pentru loialitatea clienţilor pe termen lung”, indică faptul că clienţii fideli cheltuie ...
  Apropiindu-vă de sfârşitul anului, înainte de aglomerația sărbătorilor, mai aveți posibilitatea de a învăța ceva nou pentru a-și surprinde clienții. Toamna anului 2017 v-a adus mai multe noutăţi. În luna octombrie ne-am dus la Cluj-Napoca ca ...
În principal, etapele în atenţie şi riscurile aferente vor fi: recepţia materiilor prime - verificarea caracteristicilor calitative ale materiilor prime şi ingredientelor prin analiză senzorială şi respingerea loturilor neconforme sau acceptarea ...

Hide Main content block

O provocare în pas cu trendurile: cum să lansezi o gamă de s…

Ultimele ştiri

Citiți prima parte a articolului AICI.   Cum să promovezi produsele de tip snacking? Odată cunoscut publicul căruia i te adresezi cu acest tip de produse, pasul următor firesc este de a identifica...

Citeşte mai departe

O provocare în pas cu trendurile: cum să lansezi o gamă de s…

Ultimele ştiri

Snack-urile sau gustările – cum le sunt cunoscute românilor – au trecut de la a fi produse consumate ocazional, între mese și au ajuns o ocazie conștientă de consum. Pe...

Citeşte mai departe

Bulgaria: expozițiile Meatmania, Lumea Laptelui, Bulpek, Sal…

Ultimele ştiri

Cele mai mari expoziții din domeniul industriei alimentare şi hoteliere din Bulgaria – Meatmania, Lumea Laptelui, Bulpek, Salonul vinului, Interfood&Drink și Sihre – vor avea loc între 8 și 11...

Citeşte mai departe

Controlul etapelor din procesele tehnologice cu rol de elimi…

Ultimele ştiri

În principal, etapele în atenţie şi riscurile aferente vor fi: recepţia materiilor prime - verificarea caracteristicilor calitative ale materiilor prime şi ingredientelor prin analiză senzorială şi respingerea loturilor neconforme sau acceptarea...

Citeşte mai departe

Promovează-ți produsele și serviciile în CALENDARUL GASTROME…

Ultimele ştiri

Oferit GRATUIT celor peste 13.700 de abonați ai revistei, Calendarul Gastromedia va deveni unul dintre cele mai folosite instrumente pe parcursul întregului an 2018.      Rezervă un spațiu în calendar și poți...

Citeşte mai departe

Avantajele implementării unui sistem ERP

Ultimele ştiri

Standardizarea și automatizarea sunt deja cuvinte cheie pentru orice afacere, indiferent de domeniu, soluțiile disponibile azi pentru antreprenori având o vastă diversitate și o flexibilitate ce permite mularea pe orice...

Citeşte mai departe
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…