Ultimele estimări făcute publice de către Consiliul Internațional al uleiului de măsline (IOOC) anunță o scădere de 61% a producției de ulei de măsline în Italia, ceea ce înseamnă un minus de 185.000 de tone. Problemele ridicate de această prognoză ...
Un nou trend a apărut în rândul cafenelelor și patiseriilor din România, pentru evitarea risipei alimentare. Comunicat prin rețelele sociale de către clienți impresionați, trendul a câștigat rapid adepți în rândul localurilor din marile orașe.  ...
Piețele gourmet din marile orase europene au devenit un must, atrăgând un număr impresionant de turiști. Preparatele cu care aceste locații își așteaptă clienții trec de registrul local, național și includ preparate specifice diverselor bucătării ...
Preluarea Covalact SA și Lactate Harghita SA de către grupul Lactalis a fost condiționată de către Consiliul Concurenței. Astfel, pentru a elimina preocupările cu privire la concurență pe care le-au identificat în aceste achiziții, Consiliul a decis ...
Am reușit să răpim câteva minute din timpul primei și singurei Lady Chef a României, doamna Cornelia Ghișoi, pentru a putea prezenta cititorilor ceea ce noi deja avem onoarea să cunoaștem: omul din spatele funcției. Și a fost o plăcere să putem să ...
  Numărul total de nerezidenţi cazaţi în structurile de cazare turistică colective *) în trimestrul I 2017 a fost de 446,0 mii, iar cheltuielile acestora s‐au ridicat în total la 1030,7 milioane lei, potrivit ultimului comunicat al ...

Hide Main content block

Turiştii nerezidenţi sosiţi în România în trimestrul I 2017 …

Ultimele ştiri

  Numărul total de nerezidenţi cazaţi în structurile de cazare turistică colective *) în trimestrul I 2017 a fost de 446,0 mii, iar cheltuielile acestora s‐au ridicat în total la 1030,7...

Citeşte mai departe

Importurile de înghețată s-au dublat în ultimii 8 ani

Ultimele ştiri

  Producţia locală de înghețată a depăşit anul trecut 80 de milioane de euro, mai mult decât în anul precedent, însă nu a reuşit să atingă nivelul din anul 2009, cel...

Citeşte mai departe

De la ghindă și coajă de pepene, la produse inovatoare

Ultimele ştiri

Studenții Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca au surprins din nou prin inovațiile pe care le-au pregătit în domeniul alimentar, la cea de-a VI-a ediție a Festivalului Alimentului...

Citeşte mai departe

Ministrul Agriculturii, despre legea risipei alimentare

Ultimele ştiri

  Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a luat decizia de a proroga normele de aplicare a legii risipei alimentare, până la finalul acestui an. Un grup de lucru instituțional, deja desemnat, are...

Citeşte mai departe

28% dintre români vor aloca sub 500 euro pentru vacanță

Ultimele ştiri

Potrivit unui studiu realizat de compania MKOR Consulting, 77% dintre români au declarat că vor merge în vacanță anul acesta, iar jumătate dintre aceștia aleg o destinație din România.  În ceea ce...

Citeşte mai departe

Tinerii vor putea să facă internship plătit

Ultimele ştiri

Potrivit unei propuneri de lege aflată acum în dezbatere parlamentară, programele de internship vor fi reglementate prin norme legale și vor fi subvenționate de stat.  Proiectul de lege își propune să...

Citeşte mai departe
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…