Desfăşurată în acest an sub motto-ul “Identitatea vinului românesc”, cea de-a XV-a ediţie a Salonului Internaţional de Vinuri VINVEST a serbat Marea Unire a Vinurilor şi s-a bucurat de 300 de sortimente provenite din toate provinciile istorice ...
Cea de-a X-a ediție a expoziției GastroPan va avea loc în perioada 19-22 aprilie la Târgu Mureș. Dincolo de tehnologiile prezentate de expozanții români și străini, vizitatorii vor fi atrași de Concursurile GastroPan, la care vor concura cei mai ...
Prima ediție Street FOOD Festival desfășurată la Cluj-Napoca în 2016 a declanșat dezvoltarea spectaculoasă a conceptului în România. Truck-urile interesante, show-ul culinar oferit de chefi, rețetele internaționale și preparatele gustoase servite ...
Euro-Toques România, Asociația Culturală Euro Est Alternativ și Hotelul Ramada din Sibiu, au onoarea să vă invite să participați la evenimentul culinar Festivalul Peștelui Durabil care se va desfășura în perioada 31 martie – 1 aprilie 2018 în ...
Restaurantul ROD din Cluj-Napoca este un exemplu reușit de transpunere a elementelor tradiționale românești într-o manieră modernă și minimalistă. Întregul concept pornește de la dorința de a promova tradițiile românești, producătorii locali și ...
Cel mai mare salon de vinuri din vestul ţării, Salonul Internaţional de Vinuri VINVEST- ediţia a XV-a- este pregătit să îşi primească vizitatorii începând de vineri, 30 martie, ora 10.00, la Centrul Regional de Afaceri Timişoara. Cele 300 de ...

Hide Main content block

6 modalități prin care softul de retail poate îmbunătăți sat…

Ultimele ştiri

  Înainte de explozia rețelelor sociale, majoritatea companiilor din retail se concentrau pe promovarea produselor și serviciilor proprii și pe crearea unui brand puternic care să atragă clienții. În prezent, explozia...

Citeşte mai departe

Supă cremă din creveți, roșii uscate

Ultimele ştiri

Ingrediente: 500 g creveți 500 g oase de pește pentru supă de bază 200 g ceapă 100 g roșii 60 g ardei 20 g usturoi 20 g cub supă de pește 500 ml smântână de gătit 150 g roșii...

Citeşte mai departe

5 medalii de aur și 9 de argint pentru bucătarii români la I…

Ultimele ştiri

Festivalul Internațional de Gastronomie din Istanbul desfășurat în perioada 22-25 februarie 2018 a adus Echipei de Bucătari a României 5 medalii de aur și 9 de argint, anunță Asociația Profesională...

Citeşte mai departe

Zi dedicată Înghețatei și Cafelei la Expoziția GastroPan

Ultimele ştiri

Expoziția GastroPan împlinește anul acesta 10 ani în care a crescut împreună cu piața de profil - manageri, producători, furnizori și specialiști din sectoarele de panificație, cofetărie și HoReCa. Ediția...

Citeşte mai departe

Capitalul privat românesc domină în HoReCa și industria alim…

Ultimele ştiri

  Deși companiile străine dețin 70% din industrie și 50% din businessul total din România, afacerile românești domină în sectorul HoReCa - 80% și în industria alimentară - 60%, potrivit studiului „Capitalul...

Citeşte mai departe

Avocado – aplicaţii în arta culinară creativ-decorativă

Ultimele ştiri

Avocado-ul aparţine acelei categorii foarte rare de fructe care conţine grăsimi nesaturate. Datorită conţinutului său bogat în uleiuri şi vitamina E, el poate fi utilizat nu doar ca aliment, ci...

Citeşte mai departe
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…