Ultimele ştiri

Ultimele ştiri (604)

Cea mai mare și mai dinamică ediție a expoziției GastroPan din ultimul deceniu își așteaptă vizitatorii în perioada 19-22 aprilie 2018, la Târgu Mureș. Cu o durată extinsă la 4 zile, evenimentul va oferi în…
Prepararea și servirea mâncării în stradă are mare priză la români, numărul restaurantelor mobile triplându-se în ultimul an, potrivit estimărilor din piață. De la covrigi, burgeri, pizza sau mâncare thailandeză până la băuturi, înghețată sau…
Airbnb a devenit rapid unul dintre cele mai populare servicii de găsit cazare atunci când mergi în vacanţă. Din ce în ce mai multă lume preferă serviciul ”on demand” în detrimentul celor tradiţionale, iar procesarea…
Începând cu toamna anului 2015, pentru a vă bucura de bucătăria italiană nu mai trebuie să călătoriți tocmai până în peninsulă. Este suficient să ajungeți la Timișoara și să treceți pragul La Mia Cucina Da…
  La data de 4 august 2017, Guvernul României a adoptat Ordonanța de Urgență nr. 53/2017, pentru modificarea și completarea Codului Muncii, prin care legiuitorul vizează combaterea fenomenului muncii nedeclarate. Vom prezenta în continuare principalele…
Băuturile calde oferă numeroase posibilități care merită exploatate. Acum, fiind sezonul lor, a sosit timpul să punem un accent deosebit pe aceste posibilități, pentru a le dezvolta, a le experimenta și a le introduce în…
În munţii Carpaţi, reînvie în fiecare an palatul de cleştar al României, Hotelul de Gheaţă. Într-un cadru de poveste, sute de oaspeţi trec pragul şi regăsesc la înălţimi culminante, liniştea de deasupra lumii. Lăsaţi-vă purtaţi…
Și pentru că într-adevăr anul 2017 a fost unul de succes, începem acest articol cu mulţumiri. În primul rând mulţumim formatorilor noștri că au fost alături de noi, au lucrat cu spor şi suflet şi…
Cel mai important eveniment al anului pentru sectoarele de panificație, cofetărie și HoReCa – expoziția internațională GastroPan – va avea loc la Târgu Mureș, în perioada 19-22 aprilie 2018. Ediția de anul viitor va fi…
Controlul contaminării microbiene încrucişate O mare parte din materiile prime utilizate în producţia culinară (carnea de vită sau porc, carnea de pasăre, ouăle, peştele, crustaceele etc.) sunt frecvent purtătoare de microorganisme patogene (Salmonella etc.), care…
Pagina 1 din 44
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…