Vineri, 22 Septembrie 2017 14:44

Avantajele implementării unui sistem ERP

Standardizarea și automatizarea sunt deja cuvinte cheie pentru orice afacere, indiferent de domeniu, soluțiile disponibile azi pentru antreprenori având o vastă diversitate și o flexibilitate ce permite mularea pe orice tip de afacere și activitate. Industria HoReCa, prin multidisciplinaritatea specifică, are cu atât mai mult nevoie de soluții personalizate și rapide pentru a face față sezonalității, diversificării solicitărilor clienților, nevoii de control permanent al mișcărilor de stocuri și multe alte aspecte ce țin de contabilitate, controlling și gestiune.

Așadar, de la preluarea comenzii de la masă, transmiterea ei către bucătărie sau bar și până la emiterea comenzilor către furnizori, totul poate fi făcut cu ajutorul sistemelor ERP. Dacă este să vorbim despre un hotel, atunci sistemele ERP ajută la cazări, gestiunea stocurilor, comenzi și contabilitate. Totul, într-un singur soft, dezvoltat pentru a simplifica și optimiza sarcinile zilnice. Mai mult, dacă alegeți un sistem integrat dezvoltat în țară, acesta se va adapta perfect legislației și specificului mediului de afaceri din România, eliminând nepotrivirile apărute la implementarea unui sistem importat din altă țară.

Fiind vorba despre soluții personalizate, adaptate solicitărilor precise ale unităților din HoReCa, sistemele ERP se diferențiază nu doar prin modulele disponibile, ci și prin calitatea serviciilor asociate [...]

 

Citiți continuarea articolului și testimonialele unor antreprenori care deja le-au încercat, în următorul număr al revistei Gastromedia.]

Republicarea conținutului website-ului www.gastromedia.ro este permisă în limita de 400 de caractere, cu precizarea sursei și inserarea unui link spre www.gastromedia.ro.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…