GastroPan 2016: egy jövedelmező befektetés a kiállítók számára

Hatalmas sikerrel zárult a székelyudvarhelyi Boro-Info KFT és a PanGastRo Egyesület által immár nyolcadik alkalommal megszervezett GastroPan nemzetközi szakkiállítás, amely 2016. április 7-9 között, Marosvásárhelyen zajlott. Több mint 20.000 látogató érkezett a kiállításra, hogy megtekintse a piac legújabb technológiáit, és a 25 országból érkező 133 kiállító többsége már le is foglalta standját a kilencedik GatroPan kiállításra, jövőre még nagyobb standdal tér majd vissza.

A kiállítás sikerének kulcsa, hogy találkozási lehetőséget ad a felszerelések, alapanyagok, eszközök és megoldások beszállítói és a termelők, szakemberek, vállalkozók valamint az iparban tevékenykedők számára. A látogatók a legújabb és leghatékonyabb pékségek, cukrászdák, vendéglők, kávézók, malmok, szaküzletek, hotelek, csokoládéboltok és fagylaltozók számára kifejlesztett üzleti megoldásokat tekinthették meg a standoknál.

A GastroPan kiállítást követő üzletek értéke több mint 50 millió euróra rúghat

A GastroPan 2016 kiállítás szervezőinek első összegzését követően megállapították, hogy a három napos kiállítás időtartama alatt hozzávetőlegesen öt millió eurós üzletek köttettek a kiállítók standjainál, a kiállításon lezajlott tárgyalásokból és az azok nyomán köttetett szerződésekből származó haszon összértéke hosszútávon akár az 50 millió eurót is elérheti. A 133 kiállító nyilatkozataiból kiderül, hogy a kiállítás jelentős eladást eredményezett, több gépet, felszerelést és eszközt adtak el már a helyszínen. Olyan külföldi cégek szerint, akik első alkalommal vettek részt a GastroPan kiállításon, ez volt az egyik legnagyobb sikerrel járó szakmai esemény, amelyen részt vettek, megelégedéssel nyugtázták részvételüket. Minden résztvevőktől érkező visszajelzés azt mutatja, hogy a látogatók megválogatása és a kiállításon töltött idő hasznos kihasználása különös jelentőséggel bírt a kiállító cégek számára.

GastroPan day 1 7

A szervezők számításai szerint már a kiállítást követő első hetekben megfigyelhető lesz a GastroPan szakkiállításon köttetett üzletek értéki növekedése, a haszon összértéke hosszútávon akár az 50 millió eurót is elérheti. Számos szakember, akit eleinte csak kisebb gépek (keverőgépek, kemencék stb.) beszerzése érdekelt, a kiállítás látogatása során modern és automatizált technológiákat és megoldásokat ismert meg, személyesen beszélhetett a gyártókkal, és az üzleti megbeszéléseket követően a közeljövőben várhatóan a megismert innovatív technológiákat, megoldásokat alkalmazza majd. Mi több, a kiállítók standjainál tartott számos gyakorlati bemutató, szakember, aki a helyszínen készített különféle termékeket, valamint a többi szakmai, professzionális bemutató hozzájárult a kiállítók és látogatók üzleti megbeszéléseinek sikeréhez, az üzlet megköttetéséhez, eladáshoz.

GastroPan day 1 50

Köszönjük a GastroPan 2016 kiállítás minden résztvevőjének, kiállítójának, hogy jelenlétükkel emelték az esemény színvonalát.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…