Hide Main content block
De ce sunt necesare monodozele în distanțare socială?

Sosierele = o problemă.Prin folosire fără a fi dezinfectate după fiecare client pot transmite boli. Noile condiții de igienă din restauranteCităm: „se interzice transferul meniurilor, solnițelor, olivierelor și al altor obiecte...
Citeşte mai departeWorkshop: Preparate culinare din carne de porc, miel şi vită

În cadrul acestui curs participanţii vor învăța întregul proces tehnologic necesar obținerii celor mai inovatoare și mai ingenios combinate preparate calde din carne de porc, miel şi vită. Acest modul de...
Citeşte mai departeCum reduci costurile prin achiziții și parteneriate intelige…

Noua normalitate a impus locațiilor HoReCa reguli stricte privind siguranța clienților și angajaților dar și necesitatea identificării de soluții rapide pentru menținerea afacerii. Statistici ne arată că luna octombrie a...
Citeşte mai departeFurnizorii din HoReCa pot profita de tematicile abordate în …

Revista Gastromedia este o publicație de tip B2B dedicată industriei alimentare românești, cu o experiență de peste 15 ani în deservirea acestui domeniu. Prin conținutul de specialitate, proiectele susținute, revista...
Citeşte mai departeGASTROPAN 2021 VA FI O EXPOZIȚIE HIBRIDĂ - EXPERIENȚA LIVE C…

Ediția următoare a expoziției internaționale GastroPan se va desfășura în perioada 11-13 martie 2021, în centrul expozițional Expo Arad, iar în contextul pandemiei această ediție va oferi o experiență unică...
Citeşte mai departeAlpin Resort Hotel obține certificarea „Safe Guard by Bureau…

Bureau Veritas România a finalizat recent certificarea Alpin Resort Hotel din Poiana Brașov, în conformitate cu cele mai bune practici de prevenție a infecției cu noul Coronavirus. Alpin Resort devine...
Citeşte mai departeBureau Veritas certifică Mega Image pentru sistemul de management al Calității
Bureau Veritas România a recertificat sistemul de management al Calității al retailerului care deține cel mai mare lanț de supermarketuri din România, Mega Image, parte a Grupului Ahold Delhaize. Auditul…
Deserturi monoporții pentru evenimente
În perioada 5-6 octombrie 2020 PanGastRo organizează un curs recomandat cofetarilor, dar și restaurantelor și firmelor catering, fiind un curs practic unde puteți însuși cele mai noi trenduri din domeniul…
Curs de Preparate A La Carte din carne de pasăre
În perioada 7-8 octombrie, la Brașov, PanGastRo organizează cursul de Preparate A La Carte din carne de pasăre. Explozie de arome și gusturi, experiențe noi, arhitectură în farfurie, toate menite să…
Echipamente catering, materii prime pentru HoReCa, veselă și soluții de actualitate în revista Gastromedia
Revista Gastromedia este o publicație de tip B2B dedicată industriei alimentare românești, cu o experiență de peste 15 ani în deservirea acestui domeniu. Prin conținutul de specialitate, proiectele susținute, revista…
Granturi pentru investiții productive destinate IMM-urilor
La data de 6 august 2020 a fost publicată în Monitorul Oficial OUG nr. 130/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operațional…
Măsurile autorităților privind funcționarea restaurantelor începând de 1 septembrie
Autoritățile au publicat un document cu o serie de măsuri specifice de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2 pentru activitățile de preparare, servire și consum al produselor alimentare, băuturilor alcoolice și…
Nouă lege: producătorii din industria alimentară vor fi obligați să limiteze acizii grași
Președintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri o lege cu impact major în industria alimentară, raportează digi24.ro. Producătorii vor fi obligați să limiteze drastic acizii trans din alimente. Maximum două grame…
În data de 19 august terasele și restaurantele vor protesta împotriva atitudinea autorităților vizavi de sectorul HoReCa
Ultimele luni au fost pline de provocări fără precedent: în doar câteva zile, sectorul HoReCa a fost profund afectat de o criză nemaiîntâlnită, el fiind totodată unul dintre cele mai…
“Eat Out to Help Out”: cum sprijină Marea Britanie revenirea HoReCa
Guvernul Marii Britanii sprijină redeschiderea restaurantelor suportând 50% din valoarea meselor servite în toate restaurantele, pub-urile și cafenelele din Regatul Unit. Măsura se aplică de luni până miercuri, în fiecare…
- 1
- 2
- 3