Universul HoReCa a depășit deja granițele cunoscute, așa cum s-a întâmplat în toate domeniile. E normal să îți dorești din ce în ce mai mult, mai ales perfecțiunea tehnologică și să investești corect și substanțial pentru a obține cu adevărat ...
Pe măsură ce bucătarii profesioniști introduc microplante în preparatelor lor din ce în ce mai des, comportamentul consumatorilor din restaurante evoluează. Iar felul cum aceștia se raportează la microplantele din farfurie poate influența gradul de ...
  Între 23 și 25 august băcăuanii – și, desigur, nu doar ei – au fost invitați să guste și deguste, să aleagă și să culeagă ceea ce Leonardo da Vinci numea „raze de lumină ținute laolaltă de apă” – adică nenumărate vinuri în cadrul ...
Revista Gastromedia oferă posibilități reale de promovare pentru cei interesați de domeniul HoReCa, prin asocierea brandului cu articole de specialitate scrise de experți în domeniu.    Tematicile abordate de următoarea ediție a ...
Pentru perioada de toamnă vă pregătim o mulțime de cursuri, vă așteptăm cu cele mai căutate module, dar venim și cu tematici noi. În continuare vă prezentăm tematicile pregătite: 2-3 septembrie: Cofetărie alternativă – Odorheiu Secuiesc ...
Președintele Euro-Toques România, Chef Radu Zărnescu, a câștigat locul al III-lea la nivel mondial în concursul profesional The first World King Chefs Cooking Competition - 9th Culinary Artists International Competition din cadrul forumului G20 ...

Hide Main content block

Campania de informare „Sa intelegem mai bine alimentele”, in…

Ultimele ştiri

Ro.aliment organizeaza in premiera nationala, campania de informare, educare si constientizare a beneficiilor consumului inteligent de alimente-echilibrat si in cantitati moderate. Scopul este de a demonta stirile false despre alimente...

Citeşte mai departe

Ton roșu cu pepene verde și cantalup, salată de microplante …

Ultimele ştiri

Iată în continuare o reţetă inedită de Chef Dan Bogatu: Ton roșu cu pepene verde și cantalup, salată de microplante cu vinegretă de zmeură, coulis de ardei copt. Vinegretă de zmeură Ingrediente: Zmeură...

Citeşte mai departe

Street FOOD Festival 2019

Ultimele ştiri

Street FOOD Festival este un concept de festival care a debutat în 2016 la Cluj-Napoca şi ulterior a fost dezvoltat în alte 11 oraşe. An de an festivalul a atras...

Citeşte mai departe

Modificări și completări la Codul de procedură fiscală afere…

Ultimele ştiri

Cadrul legal: Prin Legea nr. 30/2019  a fost aprobată  Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 25/2018 privind modificarea și completarea unor acte normative, precum și pentru aprobarea unor măsuri fiscal-bugetare aducând...

Citeşte mai departe

Supă de hrean cu mușchiuleț de porc mangalița, spumă de hrea…

Ultimele ştiri

Rețetă pentru 10 porții   Ingrediente: Mușchiuleț de porc mangalița 400 g Hrean 300 g  Lecitină din soia 5 g  Apă 4 L  Ceapă 200 g Morcovi 200 g Țelină 100 g Cârnați afumați 100 g  Resturi de porc mangalița 0,5...

Citeşte mai departe

Tematicile ediţiei iunie-iulie a revistei Gastromedia

Ultimele ştiri

Revista Gastromedia, prin parteneriatele stabilite în cei peste 13 ani în care a deservit domeniul HoReCa, a ridicat constant profesionalismul și expertiza materialelor publicate. Revista oferă, așadar, posibilități reale de...

Citeşte mai departe
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…