Staropramen, berea care adaugă gust experiențelor memorabile, este alături de tine și anul acesta, la cea de-a treia ediție a Street Food Festival, cel mai mare eveniment de mâncare stradală din România. Iubitorii de street food din Arad sunt ...
Piața românească de HoReCa este mereu în căutare de noi tehnologii și inovații, fiind una dintre cele mai active și efervescente domenii de business. Revista Gastromedia, prin parteneriatele stabilite în cei peste 13 ani în care a deservit domeniul ...
Asociaţia PanGastRo în colaborare cu firma Boro Info Srl organizează un şir de cursuri practice de perfecţionare pentru bucătari, cofetari şi brutari în perioada următoare. În continuare vă prezentăm lista următoarelor cursuri: 29-30 Mai: ...
Ziua de luni, 21 mai 2018, a început pentru Karpaten Premium Angus în ferma Karpaten Meat Group, alături de bucătari pasionați și proprietari de restaurante, blogeri inspirați și antreprenori curajoși, presă națională și locală și reprezentanți ai ...
Estetica mâncării reprezintă pentru bucătari și restaurante ce reprezintă moda pentru designeri și casele de modă, iar frumusețea este că cele două domenii nu sunt exclusive una față de cealaltă, ba chiar din contră. Adjectivul “divin” este folosit ...
  IOANA BOGDAN a fost desemnată câştigătoarea celui mai mare concurs de ready meal din România – YOUNG CHEF by Angst & ULMA. Tânăra a primit titlul şi trofeul YOUNG CHEF, premiul de 1000 de euro şi posibilitatea semnării unui contract prin ...

Hide Main content block

ANGST organizează în cadrul PACK EXPO cel mai mare concurs d…

Ultimele ştiri

Grupul Angst organizează pe 18 şi 19 mai YOUNG CHEF – cel mai mare concurs de ready meal din România. Competiţia are loc în cadrul Pack Expo 2018, expoziţia de...

Citeşte mai departe

Gault&Millau anunţă premiile pentru 2018: Alexandru Petr…

Ultimele ştiri

 În cadrul galei Gault&Millau, care a avut loc pe 14 mai, bucătarul-şef Alexandru Petricean (restaurantul Maize, Bucureşti) obţine nota maximă în primul ghid din România : 15 puncte şi 3 bonete. Alexandru...

Citeşte mai departe

Cursuri practice pentru bucătari

Ultimele ştiri

Asociaţia PanGastRo în colaborare cu firma Boro Info Srl organizează un şir de cursuri practice de perfecţionare pentru bucătari, cofetari şi brutari în perioada următoare. În continuare vă prezentăm lista...

Citeşte mai departe

Couchette Traveller’s Bistro - Bună ziua, cu ce vă pot fi de…

Ultimele ştiri

Este tonul energic al vocii Alinei Mejdina din care întotdeauna transpare zâmbetul. Managerul Couchette Traveller’s Bistro coordonează atent echipa restaurantului întâmpinând fiecare oaspete printr-un bun venit călduros și o promisiune...

Citeşte mai departe

Chef Sorin Bontea, Sorin Minea şi Chef Ioan Cristian Şerb ju…

Ultimele ştiri

Euroexpo Fairs, în parteneriat cu Grup Angst Ro şi Ulma Packaging, lansează în cadrul târgului Pack Expo 2018 concursul YOUNG CHEF – concurs de reţete pentru ready meal, care se...

Citeşte mai departe

Bilanț GastroPan 2018: sursa de inspirație a industriei de p…

Ultimele ştiri

Cea de-a X-a ediție a Expoziției Internaționale GastroPan a prezentat la Târgu Mureș, în perioada 19-22 aprilie 2018, o imagine completă a industriei de panificație, cofetărie și HoReCa, fiind o...

Citeşte mai departe
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…