Ultimele ştiri

Ultimele ştiri (789)

În perioada 16-17 februarie PanGastRo organizează un workshop de Tasting Meniu la Arad. La acest curs puteți învăța cum să realizați un tasting meniu – un meniu de degustare care este o selecție de preparate…
Revista Gastromedia este o publicație de tip B2B dedicată industriei alimentare românești și se adresează exclusiv oamenilor de afaceri și specialiștilor din HoReCa. Revista Gastromedia, prin parteneriatele stabilite în cei peste 16 ani în care…
  Ca urmare a adoptării de către executiv la 30.12.2020 a Ordonanței de Urgență privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar pentru întreprinderile din domeniul turismului, structuri de cazare, structuri de alimentație și agenții de turism,…
Asociația PanGastRo, în colaborare cu Jónás Dénes, trainer autorizat al SCA (Speciality Coffee Association) și BIBAS Group, organizează un curs profesional de barista cu tematica preparării cafelei de tip espresso și a băuturilor cu lapte,…
Prezentarea soluțiilor, produselor, materiilor prime însoțită cu demonstrații practice și degustări reprezintă una dintre cele mai eficiente metode de promovare, iar găsirea unui spațiu adecvat pentru acesta poate fi o provocare. Firma Boro Info oferă…
Prin Programul de finanțare „ElectricUP” se acordă un ajutor de minimis beneficiarilor întreprinderi mici și mijlocii în sensul Legii nr. 346/2004 privind stimularea înființării și dezvoltării întreprinderilor mici și mijlocii, cu modificările și completările ulterioare,…
Guvernul României, la inițiativa Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, a adoptat vineri, 04 decembrie 2020, Ordonanța de Urgență privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar pentru întreprinderile din domeniul turismului, structuri de…
Tipografia Global Print lansează un produs special care să ajute industria HoReCa, atât de încercată în această perioadă. Meniurile de restaurant tipărite pe carton sintetic sunt rezistente la diverse soluții dezinfectante, la spălare cu apă,…
Sosierele = o problemă.Prin folosire fără a fi dezinfectate după fiecare client pot transmite boli. Noile condiții de igienă din restauranteCităm: „se interzice transferul meniurilor, solnițelor, olivierelor și al altor obiecte de pe o masă…
  În cadrul acestui curs participanţii vor învăța întregul proces tehnologic necesar obținerii celor mai inovatoare și mai ingenios combinate preparate calde din carne de porc, miel şi vită. Acest modul de curs este dedicat…
Pagina 1 din 57
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…