Miercuri, 06 Septembrie 2017 15:22

FII DISTRIBUITOR

Piața românească este, pentru multe firme străine, o oportunitate și o provocare în același timp. Chiar dacă economia din România este în dezvoltare continuă și oferă multiple posibilități pentru firmele străine, rămâne parțial inabordabilă datorită dificultății de a găsi un distribuitor sau un reprezentant local, care să sprijine companiile străine cu informații despre specificul local și care să le ajute în stabilirea primelor parteneriate.  

 FII DISTRIBUITOR sau REPREZENTANT al firmelor străine din panificație, cofetărie, ciocolaterie, gelaterie, morărit sau HoReCa!

men 1979261 1920

Trimite-ne datele tale de contact, domeniile în care ești specializat (dintre cele enumerate mai sus sau conexe) și vei intra în baza noastră de date. Vei fi notificat de fiecare dată când o companie străină caută colaboratori români în domeniul tău.

Intră în baza noastră de date și lasă-ne pe noi să căutăm oportunități de business pentru tine!

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.                 Telefon: +40 733 313 042

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…