Marți, 19 Septembrie 2017 15:20

Cupa presei la gătit– Brașov 2017

Sâmbătă, 16 septembrie, presa brașoveană s-a reunit pentru cea de-a treia ediție a Cupei Presei la Gătit. Prezenți la eveniment au fost doamna Cornelia Ghișoi – Lady Chef a României, Chef Ștefan Bercea – președintele ANBCT și Chef Dumitru Burtea – membru de onoare pe viață al WACS (World Association of Chefs Societes), Președinte de onoare al ANBCT și Președinte de onoare și fondator al Euro-Toques România.

Pentru o zi, jurnaliștii brașoveni au devenit, din autori, subiect de știri, luptând nu prin cuvinte ci prin ingrediente și rețete, pentru a crea un alt fel de artă – culinară.

Penițele, laptopurile și aparatele foto au fost lăsate în spate, jurnaliștii punându-și mândri șorțurile și mânuind… cuțitele.

Rezultatul: sub atenta supraveghere a juriului – format din cunoscuți și experimentați chefi – echipele jurnaliștilor brașoveni au creat preparate extraordinare, ce au surprins prin gust și aspect pe toți cei prezenți la eveniment. Rezultatul: o zi reușită și o demonstrație de pasiune și de succes al muncii în echipă.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…