Marți, 03 Octombrie 2017 10:29

Bulgaria: expozițiile Meatmania, Lumea Laptelui, Bulpek, Salonul vinului, Interfood&Drink și Sihre

Cele mai mari expoziții din domeniul industriei alimentare şi hoteliere din Bulgaria – Meatmania, Lumea Laptelui, Bulpek, Salonul vinului, Interfood&Drink și Sihre – vor avea loc între 8 și 11 noiembrie 2017 la Inter Expo Center, din Sofia. Conform organizatorilor, peste 450 expozanți vor participa la eveniment, la care sunt așteptați peste 22.000 de specialiști. Pe lângă furnizori importanți din Bulgaria, firme din Grecia, Olanda, Italia sau Thailanda vor expune la eveniment. Evenimentul oferă o oportunitate unică de a găsi noi parteneri pentru cooperare comercială, transfer de tehnologie, proiecte de cercetare și participare la propuneri de proiecte finanțate prin programe europene.

Mai multe zone vor fi dedicate prezentării tendințelor actuale: o zonă special amenajată, numită ZONE BIO, va prezenta produse ecologice certificate, iar în zona DIET & FITNESS, vor fi expuse alimente și băuturi dietetice, ingrediente și materii prime pentru un regim alimentar sănătos sau pentru sportivi. Asociația Bulgară a Produselor Organice va organiza un forum cu titlul: Produsele organice bulgare în timpul președinției bulgare a Consiliului UE.

Programul evenimentului va fi completat de: calificarea națională pentru cel mai prestigios concurs pentru bucătari – Bocuse d'Or, evenimentul culinar GastronomiX organizat de Asociația Bulgară a Bucătarilor Profesioniști, Campionatul Internațional de Pizza organizat de Asociația Bulgară de Pizza, Campionatul Barista organizat de Universitatea Baristo și Rancillio, concursul național pentru cel mai bun ambalaj – Prize Pack și multe alte programe conexe.

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…