Marți, 17 Octombrie 2017 15:55

GastroPan 2018 rezervările continuă într-un ritm alert

Chiar dacă ne desparte mai bine de jumătate de an de startul celei de-a zecea ediții a expoziției GastroPan, pregătirile sunt în plină desfășurare, nu doar în cadrul echipei de organizatori ci și în cadrul companiilor expozante. Rezervările pentru anul 2018 se fac într-un ritm alert, care surprinde chiar și organizatorii.

Așadar, în perioada 19-22 aprilie 2018 sunt așteptați la Târgu Mureș expozanți din întreaga lume și vizitatori interesați din România și din străinătate, pentru o nouă întâlnire a cererii cu oferta, în cadrul standurilor expoziționale.

Din suprafaţa totală de 8000 m2 5000 m2 este deja ocupată
Interesul crescut al expozanților din 2017 pentru ediția următoare a expoziției, precum și primirea de noi solicitări din partea companiilor străine ce au vizitat expoziția, a îndemnat organizatorii să pună la dispoziția companiilor o suprafață expozițională mai mare și o zi suplimentară în programul expoziției.

Suprafața expozițională a ajuns la 8000 mp, compusă din patru săli expoziționale și o sală nouă pentru Concursurile GastroPan și un spațiu amenajat la exterior ce poate include atât standuri expoziționale cât și spații de discuții.

La momentul redactării acestui material, gradul de ocupare al standurilor a depășit 60%, existând încă solicitări și intenții de participare în proces de ofertare.


 GASTROPAN 2018
A X-a expoziţie internaţională de soluţii şi tehnologii pentru panificaţie, morărit, cofetărie, ciocolaterie, 
paste făinoase, gelaterie, cafea, gastronomie și HoReCa

 19-22 aprilie 2018 |Târgu Mureş | Complex Expo Imperial Inn,Str. Gh. Doja nr. 231

Organizator: Boro-Info | 0266-219.392 | 0733-313.043
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
www.gastropan.ro


Mai mulți expozanți noi, din afara țării
Se remarcă o creștere a companiilor noi interesate de participarea la GastroPan 2018, furnizori și producători de soluții dedicate din România și străinătate – Grecia, Germania, Bulgaria, Italia, Polonia, Serbia, SUA, etc. – aceasta însemnând, pentru vizitatori, noi oportunități comerciale și întâlniri cu noi companii care pun la dispoziția lor know-how și specialiști, iar pentru expozanți și organizatori, o dovadă clară a eficienței cu care expoziția este promovată la nivel național și internațional.

chart

Nou spațiu dedicat Concursurilor GastroPan
Concursurile GastroPan, eveniment conex ce se desfășoară în cadrul expoziției, vor beneficia, la rândul lor, de un nou spațiu de desfășurare. Sala separată, dedicată acestor evenimente, se află la etajul 1 al centrului expozițional și a beneficiat în acest an de un amplu proces de modernizare. 
Interesul brutarilor, cofetarilor și a bucătarilor crește de la o zi la alta, organizatorii anunțând că vor face publice noile tematici în ediţia următoare, astfel încât specialiștii să aibă suficient timp la dispoziție pentru a se pregăti temeinic și pentru această ediție a concursurilor.

Pentru mai multe informații referitoare la participarea la cea de-a zecea ediție a expoziției,

sunați la numărul de telefon 0733-313.043 sau scrieți pe e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…