Miercuri, 06 Martie 2019 09:59

Rolo de puicuță cu spanac și brânză afumată, cartofi cu eșalot, salată cu citrice

Preparatul este potrivit atât pentru o cină festivă, cât şi pentru orice eveniment mai mic, indiferent dacă e vorbă de prânz, cină sau meniu à la carte. Învățați să pregătiți mai multe preparate culinare creative la cursul de Bucătărie Creativă, organizat de Asociația PanGastRo, în perioada 21-22 mai. Detalii și înscrieri: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., 0756 610 883.

Proces tehnologic:

Pieptul de pui se aplatizează, se presară cu sare. Se pregătește spanacul cu usturoi: într-o cantitate mică de ulei se prăjește un pic usturoiul, se adăugă spanacul, se amestecă, se pune sare. Se mai pune brânză de vaci și brânză afumată. Se umple pieptul de pui cu spanac, se rulează și se împachetează strâns în folie de plastic. Se tratează termic la 90 de grade.

Pentru cartofi:

Cartofii fierți se trag la tigaie cu muștar dijon, cu ceapă eșalot și cu un pic de unt.

Se servește pe pat de salată mixtă.

Text: Chef Garaczi Zoltán, formator la Cursurile PanGastRo, www.pangast.ro

Reţeta o găsiţi în ediţia februarie-martie a revistei Gastromedia.

Republicarea conținutului website-ului www.gastromedia.ro este permisă în limita de 400 de caractere, cu precizarea sursei și inserarea unui link spre www.gastromedia.ro.

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…