Luni, 09 Septembrie 2019 09:31

Tehnologie și inovație încorporate în echipamente frigorifice profesionale de ultimă generație!

Universul HoReCa a depășit deja granițele cunoscute, așa cum s-a întâmplat în toate domeniile. E normal să îți dorești din ce în ce mai mult, mai ales perfecțiunea tehnologică și să investești corect și substanțial pentru a obține cu adevărat această perfecțiune. Hotelurile, pensiunile, restaurantele, bistrourile, barurile sunt într-o continuă competiție, nu doar în ceea ce privește atenția clienților, ci și în ceea ce privește dotările. Acesta fiind unul dintre elementele care face diferența. Deoarece în momentul în care există impactul cu acest univers și se înțelege importanța inovației - de la alimente, ingrediente și condimente, până la ustensile, veselă, mobilier și echipamente, atunci înseamnă că s-a înțeles clar rolul pe care îl joacă fiecare „element” în domeniu.

Dacă s-a atins un nivel de maturitate exemplar în ceea ce privește managementul unei afaceri axată pe HoReCa este necesară conștientizarea a ceea ce e cu adevărat important. Printre altele, echipamentele frigorifice profesionale. Noile generații de asemenea echipamente reprezentând, de ce nu, un stil de viață. De ce ar constitui asemenea „dotări” un stil de viață? Răspunsul e justificat: o gamă largă de echipamente profesionale sunt menite să facă afacerea, activitatea să decurgă mult mai rapid, ușor, eficient.

La TC Romania Crown Cool există o ofertă completă de camere frigorifice, dulapuri frigorifice și de congelare, mese frigorifice și blast chillers-abatitoare. În acest univers versatil despre care tocmai am discutat, orice afacere are nevoie de echipamente și accesorii durabile, pentru a ține pasul cu cererea consumatorilor.

Frigul artificial are o utilizare largă în industria alimentară, datorită efectelor pe care le prezintă din punct de vedere al acțiunii conservante a produselor perisabile, prin oprirea sau frânarea activității agenților modificatori, la temperaturi scăzute. Dacă se dorește dotarea unui spațiu comercial cu camere frigorifice vitrate, oferta TC Romania Crown Cool presupune camere frigorifice vitrate de refrigerare, de congelare, sau walk in cooler. De asemenea camere frigorifice vitrate slim cu zgomot redus, care ocupă mult mai puțin spațiu în încăperea unde sunt plasate. Se poate opta pentru variante de la 1 până la 8 uși, care sunt dotate cu vaporizator cu recirculare a aerului, degivrare electrică, uși batante sau glisante.

Camerele frigorifice fixe produse de TC Romania Crown Cool se caracterizează printr-o calitate remarcabilă, inovativă. Pentru pereți se utilizează panouri sandwich cu spumă poliuretanică – un material recunoscut prin izolația foarte bună pe care o oferă.

 

Text: www.tcromania.ro

Articolul integral o găsiţi în ediţia februarie-martie a revistei Gastromedia.

Republicarea conținutului website-ului www.gastromedia.ro este permisă în limita de 400 de caractere, cu precizarea sursei și inserarea unui link spre www.gastromedia.ro.

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…