Luni, 14 Octombrie 2019 16:29

Toamna vă așteaptă cu o nouă serie de cursuri practice

Luna septembrie este luna când toți elevii se întorc în băncile școlii. Tot așa și la noi, ne întoarcem în laboratorul nostru de cursuri și ne pregătim pentru primele module care vor fi organizate după perioada de vară. Astfel în continuare puteți studia programul cursurilor pregătit pentru toți bucătari, cofetari, brutari și patiseri dornici să învețe tehnici sau rețete noi:

14-15 octombrie: Bucătărie italiană – Odorheiu Secuiesc

Participând la acest modul nou veți avea posibilitatea să învățați mai multe tipuri de preparate care pot constitui elementele unui mini bufet suedez, mai multe tipuri de paste și sosuri pe bază de legume și carne, două tipuri de dulciuri tradiționale italienești și câteva preparate (feluri principale) din carne de pui și vițel. Totodată veți putea afla secretul și tehnica pregătirii a celor mai bune spaghete carbonara sau gătirea unui ragu bolognese perfecte. În cadrul cursului se va lucra atât cu paste făinoase cumpărate din comerț cât și cu paste proaspete cu ou pregătite la workshop sub îndrumarea formatorului.

21-22 octombrie: Brutărie artizanală – Odorheiu Secuiesc

Folosind diverse combinații de ingrediente, inclusiv făinuri integrale sau semințe, cursanții vor exersa zeci de modalități de procesare, modelare și coacere a aluaturilor, urmărindu-se diversificarea sortimentelor. Cursanții vor pregăti mai multe tipuri de pâini dar și produse de patiserie.

22-23 octombrie: Platouri culinare reci – Brașov

La acest modul aveți ocazia de a învăța să pregătiți platouri de preparate reci, de la procesarea ingredientelor și prepararea alimentelor de bază, la combinarea și montarea lor într-un mod cât mai apetisant și mai estetic.

28-29 octombrie: Decorare tort și modelare flori – Odorheiu Secuiesc

În cadrul cursului, în doar două zile, aveți posibilitatea de a învăța pașii decorării unui tort de la A la Z. Fiecare cursant va pregăti o machetă de 4-5 etaje. Prima zi accentul se pune pe realizarea decorurilor și a florilor. A doua zi va fi dedicată decorării machetei.

30-31 octombrie: Macarons și Candy Bar – Odorheiu Secuiesc

Cursul de Macarons și Candy Bar este un curs practic și intensiv dedicat realizării artizanale a fursecurilor French Macarons și a altor tipuri de deserturi și dulciuri care compun conceptul de Candy Bar.

5-6 noiembrie: Meniuri complete pentru evenimente – Odorheiu Secuiesc

În cadrul acestui curs participanții vor învăța întregul proces tehnologic necesar obținerii celor mai inovatoare și mai ingenios combinate preparate culinare. Cursanții acestei sesiuni vor pregăti preparate culinare de la aperitive reci/calde până la felul principal, astfel pot alcătui un meniu complet special și delicios.

11-12 noiembrie: Masterclass Brutărie artizanală – preparate Snack’n’Go – Odorheiu Secuiesc

La acest nou curs participanţii vor însuși noi cunoștinţe legate de noua modă ce se practică în brutăriile occidentale, adică vor învăţa să pregătească produse premium Snack’n’Go. Se vor pregăti mai multe tipuri de baze de sandwich-uri din aluat tip pâine, cozonac, foietaj, pe bază de drojdie cu fermentarea lungă a aluatului și se vor prepara pizza și focaccia.

12-13 noiembrie: Preparate din pește și crustacee – Brașov

Printre altele se vor însuși cunoștințele alegerii materiilor prime, curățarea peștelui cu tehnici moderne, tehnici de filetare a peștelui, elementele cărnii de pește, folosirea corectă a acestora în preparate cu minimalizarea pierderilor și combinarea acestui tip de carne cu diferite materii prime.

 

Nu ratați înscrierea la aceste cursuri, sunați-ne din timp și rezervați locul la cursul dorit.

Detalii și înscrieri:

www.pangast.ro | Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | 0732 575 556 | 0756 610 883

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…