Luni, 25 Mai 2020 12:18

Scapă de virusuri și bacterii cu aparatele pentru dezinfecția aerului și a suprafețelor REXOAIR

Pandemia de coronavirus a impus reguli noi de funcționare în unitățile HoReCa, inclusiv restricții privind distanțarea socială dar și obligația de a asigura spații și suprafețe curate și sterile. Echipamentele pentru dezinfecție și dezodorizare reprezintă o bună alternativă pentru a asigura aceste deziderate pe termen lung în restaurante, bucătării profesionale și alte locații HoReCa.

Utilizarea soluțiilor chimice pentru dezinfectare sau externalizarea acestor servicii pot crește consistent costurile de operare ale unităților HoReCa pe termen lung, iar probleme precum noul coronavirus par să persiste pe o perioadă mai îndelungată. În acest context devin rentabile investițiile în instalarea echipamentelor care asigură dezinfecția permanentă a spațiilor și a suprafețelor. Testele efectuate în institute specializate au arătat că utilizarea aparatelor REXOAIR este una dintre cele mai bune și mai moderne tehnologii de distrugere a virușilor de tip Corona.

002

REXOAIR - Precizie și sterilitate medicală

Dezvoltate cu o acuratețe caracteristică sectorului medical, aparatele REXOAIR oferite de HVB Medical pot fi utilizate cu succes in mediul medico-dental, dar pot fi folosite la fel de bine în industria alimentară și cea a ospitalității. Conform producătorului, utilajele se bazează pe tehnologii inovatoare, fiind cele mai benefice sănătății în contextul pandemiei. Modelul RXO 1000 asigură cea mai eficientă metodă de dezinfectare a suprafețelor, a aerului, precum și eliminarea mirosurilor din încăperi. Pe de altă parte, modelele pentru utilizare permanentă - RXT 180 sau RXT 300 sunt dedicate dezinfectării aerului și eliminării mirosurilor.

“Dacă prezența oamenilor este permanentă, recomandăm RXT 180 sau RXT 300. Cea mai bună soluție ar fi totuși folosirea aparatelor în mod combinat, RXO 1000 pe perioada timpului liber (de ex. noaptea sau la sfârșit de săptămână), iar RXT 180 sau RXT 300 în restul timpului. Ambele tehnologii sunt create pentru distrugerea bacteriilor, virusurilor și eliminarea substanțelor organice, fără chimicale și nu necesită prezența personalului în timpul procesului de dezinfectare”, spune János György Rusz, managerul HVB Medical.

RXO 1000 - eficiență maximă cu tehnologia inovatoare cu ozon

Cel mai eficient echipament propus de cei de la HVB Medical este modelul RXO 1000, care, datorită tehnologiilor inovatoare implementate (VUV-BondO3 Steriltech), are capacitatea de a distruge microorganismele (viruși, bacterii, fungi etc.) folosind ozonul și fotoliza UV. Ozonul este un oxidant puternic, fiind mai eficient decât clorul, cu o viteză de reacție mult mai mare, capacitate de pătrundere excelentă, ajungând și în locurile cele mai ascunse. În același timp, razele UV au efect germicid puternic.

“Tehnologia VUV-BondO3 (Steriltech) este cea mai eficientă soluție de dezinfectare atunci când nu se desfășoară vreo activitate în încăpere pe parcursul unui interval de 5-8 ore”.

003

RXT 180 - pentru dezinfectarea și dezodorizarea permanentă a aerului

Spre deosebire de modelul anterior, acest aparat poate fi utilizat pe toată durata zilei, în spațiile frecventate, pentru dezinfectarea permanentă a aerului și eliminarea mirosurilor. Are la bază un principiu inovativ (UVC-TiO2 Steriltech) ce combină fotocatalizarea oxidativă cu radiația ultravioletă germicidă. Se recomandă utilizarea aparatului în orice tip de spații închise frecventate, unde dezinfectarea aerului este esențială (spații de producție, magazine, cofetării, bucătării profesionale, hoteluri, restaurante, săli de conferințe, săli de fitness etc.). Aparatul poate dezinfecta un spațiu de până la 180 mc, pentru spații mai mari fiind recomandată utilizarea mai multor dispozitive sau a modelului RXT 300, care are același principiu de funcționare, dar o capacitate mărită la 300 mc.

004

 

Potrivit producătorului, aparatele REXOAIR sunt ușor de folosit, nu necesită întreținere, fiind capabile să înlocuiască orice alte soluții sau tehnologii pentru dezinfectare, calculele indicând faptul că investiția în aceste utilaje se poate recupera în doar 1 an, prin eliminarea necesității unor soluții alternative de dezinfectare a aerului și a suprafețelor. Tehnologiile folosite nu au efecte asupra altor produse din încăperi, având doar rolul de a distruge microorganismele, de a elimina mirosurile neplăcute și de a asigura aer proaspăt pe toată durata funcționării. Calitatea echipamentelor este garantată de o echipă care asigură livrarea, punerea în funcțiune, trainingul personalului, mentenanță și suport tehnic, iar în cazul puțin probabil al unei defectări, se asigură aparate de schimb pe durata reparației.

Pentru mai multe detalii despre avantajele și principiile de funcționare ale aparatelor REXOAIR cereți fișele tehnice ale acestora la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Pentru detalii comerciale sau comenzi apelați numărul 0740 865 573.

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…