Joi, 16 Iulie 2020 11:10

Igienă și siguranță pentru clienți și angajați - idei pentru relansarea afacerilor HoReCa

Sectorul HoReCa are poate cel mai mult de suferit dintre toate sectoarele economice, în contextul pandemiei. Când și cum vor porni afacerile din domeniu, cum putem gestiona situația și cum să ne adaptăm afacerea la "noul normal"? Sunt întrebări la care cu toții așteptăm cu nerăbdare un răspuns. Cum știm că soluțiile nu prea pot să vină de la autorități, antreprenorii din domeniu trebuie să găsească singuri căile de ieșire din impas.

După aproape 5 luni cu ușile închise și cu activitatea drastic restricționată în plin sezon estival, este greu să transmiți mesaje pozitive managerilor din HoReCa. Cu toate acestea, există anumite idei, soluții și tehnologii care vin să ușureze tranziția către noua normalitate în viața socială și economică. Iar dacă încercăm să vedem și latura pozitivă a situației actuale, timpul eliberat prin restricțiile impuse de pandemie poate fi investit în dezvoltarea personalului, reamenajarea locațiilor sau dezvoltarea unor noi concepte de afaceri.

 

Respectarea regulilor sanitare în HoReCa este mai importantă decât oricând. De la purtarea echipamentelor de protecție la dezinfectarea camerelor și a spațiilor comune, de la curățarea și dezinfectarea bucătăriei la repoziționarea meselor pentru asigurarea distanțării, există numeroase măsuri care protejează locația totodată inspiră încredere atât clienților cât și personalului. Există deja numeroase tehnologii și idei care să simplifice atingerea acestor deziderate, printre care amintim:

  • Soluțiile speciale pentru eliminarea mucegaiului și a condensului KefaRid și KefaTherm (Germania). Acestea elimină mucegaiul pe cale naturală, printr-un proces fizic și nu chimic. Despre acestea găsiți pe https://brutarul.ro/solutii-ideale-in-combaterea-condensului-si-a-mucegaiului-kefarid-si-kefatherm/
  • Echipamentele pentru dezinfectarea aerului și a suprafețelor Rexo Air asigură eliminarea eficientă (dovedită prin teste DSP) a virusurilor și bacteriilor, folosind tehnologii inovatoare precum fotocatalizare oxidativă, ozonul sau radiația UV germicidă. Detalii găsiți pe brutarul.ro/rexoair

 

Autor: Daniel Maior - redactor, revista Gastromedia

Republicarea conținutului website-ului www.gastromedia.ro este permisă în limita de 400 de caractere, cu precizarea sursei și inserarea unui link spre www.gastromedia.ro

 

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…