Joi, 16 Iulie 2020 11:37

Descoperă secretele distilării pălincii de fructe premium

 

Dacă vrei să îți impresionezi clienții și partenerii cu o băutură artizanală de calitate premium, meșterită în inima Transilvaniei exclusiv din fructe autohtone, Manufactura de pălincă premium REMEDIUM® te ajută să obții ceea ce cauți.

Metode de distilare tradiționale, fructe atent selecționate și pasiunea pentru tradițiile strămoșești sunt elemente cheie în obținerea pălincii de calitate superioară. „În fiecare strop REMEDIUM® veți simți calitatea deosebită a fructelor românești: solul fertil, mângâierea caldă a razelor de soare, infinitul cerului și pasiunea noastră nemărginită pentru tradițiile strămoșești.”

Artizanii pălincii Remedium combină tehnologiile moderne cu metodele tradiționale de distilare - în cazane de cupru încălzite cu lemn de brad, sub atenta supraveghere a meșterilor distilatori. Pentru noi distilarea pălincii este o formă de artă, iar consumul ei trebuie făcut cu răbdare pentru că pălinca poate fi capricioasă: nu-i place nici căldura, nici frigul, de multe ori nici paharul în care este turnată. Așadar trebuie să-i îndepliniți toate condițiile pentru a vă bucura de o desfătare desăvârșită. Pălincile noastre sunt 100% naturale, nu conțin zahăr, arome, aditivi, etc.”

Descoperă întreaga poveste pe www.palinca-remedium.ro

remedium

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…