Vineri, 17 Iulie 2020 09:50

O șansă pentru întărirea echipei - idei pentru relansarea afacerilor HoReCa

 

După aproape 5 luni cu ușile închise și cu activitatea drastic restricționată în plin sezon estival, este greu să transmiți mesaje pozitive managerilor din HoReCa. Cu toate acestea, există anumite idei, soluții și tehnologii care vin să ușureze tranziția către noua normalitate în viața socială și economică. Iar dacă încercăm să vedem și latura pozitivă a situației actuale, timpul eliberat prin restricțiile impuse de pandemie poate fi investit în dezvoltarea personalului, reamenajarea locațiilor sau dezvoltarea unor noi concepte de afaceri.

 

Criza de personal cu care se confrunta sectorul HoReCa până nu demult s-a transformat într-o supra-ofertă de personal. Pe de altă parte, în anii anteriori activitatea intensă nu le permitea managerilor din HoReCa să își trimită personalul la programe sau cursuri de perfecționare, mai ales pe timpul verii. Acum lucrurile s-au schimbat, resursa umană a devenit mai accesibilă iar personalul existent este disponibil pentru a învăța noi deprinderi. Cursurile practice intensive de durată scurtă (1-2 zile) sunt cele mai rentabile căi de a veni pe piață cu produse noi și competitive și totodată de a păstra angajații motivați. Iată câteva dintre cursurile pe care le pregătesc cei de la Asociația PanGastRo în perioada următoare:

  • Curs Mese Festive - preparate calde din carne de pasăre: 11-12 august 2020, Brașov
  • Curs Meniuri Complete pentru evenimente: 18-19 august 2020, Brașov
  • Curs Meniuri A la Carte: 8-9 septembrie 2020, Satu Mare

Pentru detalii și lista completă și actualizată a cursurilor urmăriți pagina www.pangast.ro

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…