Joi, 30 Iulie 2020 12:53

Testează automatul de clătite care poate salva afacerile HoReCa (VIDEO)

popcake

Pentru a supraviețui restricțiilor impuse afacerilor HoReCa, antreprenorii din domeniu caută să se adapteze oferind produse și servicii care atrag clienții și le inspiră încredere. Automatul de clătite americane PopCake este o soluție simplă, igienică și sigură pentru a servi clătite proaspete, la o simplă apăsare pe buton, chiar la comanda clienților. Urmăriți un mic material video pentru a vedea cât de simplă pregătirea materiei prime necesare, după care întreg procesul de coacere se face automat.

 

Automatul de clătite PopCake este o premieră în România, fiind foarte popular în hoteluri și restaurante din SUA și Europa de Vest. Acesta produce automat clătite americane dintr-un premix de ingrediente dedicat, 100% natural, la o apăsare de buton, în mai puțin de 1 minut, chiar în fața clientului. Iată câteva dintre avantajele esențiale ale utilajului, mai ales în contextul actual:

Asigură experiență unică pentru client, care poate urmări vizual întreg procesul de coacere

  • Nu necesită personal calificat, nici întreținere, nu produce pierderi de materie primă
  • Este sigur și igienic – clientul este prima persoană care intră în contact cu produsul finit
  • Ideal pentru bufete sau în locațiile tip Fast-Food, Take-Away, Terase, Street Food.

Urmăriți mai jos un filmuleț cu prepararea materiei prime și punerea în funcțiune a automatului de clătite:

 

 

TESTEAZĂ ÎN LOCAȚIA TA: Pentru a vă convinge de utilitatea și eficiența automatului de clătite PopCake,
puteți solicita o demonstrație cu degustare în propria locație, pentru suma de 150 Euro + TVA.

 

Echipamentul poate face parte și din proiectele cu finanțare pentru limitarea efectelor Covid-19 asupra afacerilor HoReCa. Pentru detalii despre modalitățile de achiziție disponibile contactați reprezentantul autohton al distribuitorului pentru Europa de Est pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la telefon 0740-865-573.

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…