Joi, 06 August 2020 13:53

Idei de relansare în HoReCa: Automatul de clătite PopCake

Distanțarea este un obiectiv greu de asigurat în unitățile HoReCa, dar nu imposibil. Între timp, clienții caută soluții cât mai sigure pentru a servi masa. Cu automatul de clătite americane PopCake, clientul este prima persoană care intră în contact cu produsul finit. În plus, întregul proces de producție se desfășoară la vederea consumatorilor, clătitele obținându-se în mai puțin de 1 minut.

Automatul de clătite PopCake, originar din SUA, se bucură de un succes deosebit atât peste ocean cât și în vestul Europei. Folosită mai ales la servirea micului dejun sau a bufetelor din cadrul evenimentelor, mașina câștigă teren și în rândul afacerilor mai mici, care pot atrage clienți datoriră experienței de utilizare oferite.

PopCake este un echipament spectaculos, dar simplu, care, amplasat la vederea clienților, permite autoservirea cu clătite americane proaspete cu o simplă apăsare de buton. Din partea personalului, sarcina zilnică pentru operarea mașinii este amestecarea materii prime (timp de 5-10 minute pe zi). În plus, este foarte important faptul că echipamentul nu necesită aproape deloc întreținere și curățare, iar rata de defectare se apropie de 0. Automatul nu produce pierderi, este curat și sigur din punct de vedere alimentar.

NOU: Puteți programa o demonstrație cu degustare la sediul locației dumneavoastră pentru 150 euro + TVA sau puteți testa gratuit utilajul la sediul Boro-Info Training Center din Odorheiu Secuiesc.

Urmăriți AICI un mic material video cu punerea în funcțiune a automatului pentru clătite americane PopCake.

Detalii despre avantajele oferite și modalitățile de achiziție găsiți pe pagina www.brutarul.ro/popcake, sau contactând numărul 0740 86 55 73 sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…