Marți, 14 August 2012 12:09

Master Sushi Chef Ogawa Hirotoshi – invitat la evenimentele gastronomice din Cluj-Napoca, marca Tokyo Group

În luna august, Tokyo Japanese Restaurant găzduieste două evenimente gastronomice, reunite sub numele de ”Sushi Dinner Events”. La ambele evenimente, preparatele cu specific japonez vor fi realizate de Master Sushi Chefs: Ogawa Hirotoshi si Naofumi Tsuchiya.

Iubitorii de gastronomie japoneză sunt asteptati să participe marţi, 7 august 2012, ora 19.00, la evenimentul denumit ”Traditional Dinner”.

Nici joi, 9 august 2012, nu va fi o zi în care oamenii să stea în casă, deoarece va avea loc ”Fusion Dinner”. Accesul la ambele evenimente se va face pe bază de bilet de participare,  pe care îl pot achizitiona de la Restaurantul Japonez Tokyo, strada Gheorghe Marinescu, numărul 5, Cluj-Napoca.

Participantii vor avea ocazia, ca pe lângă meniul special pregătit de către Master Sushi Chefs: Ogawa Hirotoshi si Naofumi Tsuchiya pentru serile ”Traditional Dinner” si ”Fusion Dinner”, să se bucure si de degustarea de sake şi umeshyu- Japanese liqueur, realizată de către reprezentantul renumitei companii Choya. Chef Ogawa Hirotoshi va fi prezent în Cluj-Napoca în perioada 29 iulie – 10 august 2012.

 Detaliile japoneze vă vor duce cu gândul la zilele de sărbătoare ale Japoniei, aceste evenimente devenind pentru toti cei care înteleg si iubesc multiculturalitatea o adevărată călătorie spre arta culinară japoneză, folosindu-se doar de ohashi (betisoare japoneze). ”Găzduirea acestor evenimente de către Restaurantul Japonez Tokyo si prepararea specialitătilor japoneze în cadrul celor două seri, alături de Chef Ogawa Hirotoshi, nu pot decât să mă onoreze. Prin astfel de evenimente, marca Tokyo Group, vrem, totodată, să oferim si recunostintă clientilor nostri, atât celor fideli, cât si celor noi si să sărbătorim, alături de ei, împlinirea a 9 ani de Tokyo Japanese Restaurant!”, a declarat Naofumi Tsuchiya, proprietar si bucătar-chef Tokyo Group.

Despre Ogawa Hirotoshi

Ogawa Hirotoshi este un renumit bucătar de sushi şi preparate cu specific japonez,  membru al All Japan Sushi Association. Acesta a învăţat tainele bucătăriei japoneze si modalităţile de a transforma preparatele cu specific japonez într-o veritabilă artă culinară, sub îndrumarea preşedintelui AJSA- All Japan Sushi Association -  Masayoshi Kazato.

Ogawa Hirotoshi a colindat întreaga lume, reusind să ducă povestea sushi-ului si a preparatelor japoneze dincolo de granitele Japoniei.

Despre Naofumi Tsuchiya

Naofumi Tsuchiya este proprietarul si bucătarul-chef al Tokyo Group, din care face parte Tokyo Japanese Restaurant si lantul de restaurante Wasabi. Anul acesta a obţinut ”Sushi Proficiency Certificate”, oferit de Sushi Skills Institute- All Japan Sushi Association. Este primul bucătar de sushi, din afara Japoniei, care a obţinut acest certificat. Naofumi Tsuchiya promovează în cadrul “Tokyo Group” traditia si în acelasi timp noutatea, păstrându-si astfel un loc fruntas în diversitatea gastronomică din România.

 

Teodora Cristurean – PR

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
0753 103 269
http://www.tokyorestaurant.ro/

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…